вівторок, 10 квітня 2018 р.

Діти єднають Україну!



За запрошенням голови Великоберезнянської районної ради Закарпатської області Шукаля Ярослава Юрійовича, в рамках співпраці між Добропільською районною радою та Великоберезнянською районною радою, адміністрація Святогорівської школи разом із 8 дітьми з триденним візитом  завітали на терени Великоберезнянщини.
Перший день перебування гостей виявився дуже насиченим.

Знайомство з районом розпочалося з Малоберезнянської ЗОШ I-III ступенів. Директор закладу Євич Віра Василівна провела екскурсію по школі та ознайомила гостей із патріотичним оформленням класів.
Дуже продуктивним виявився круглий стіл на тему «Реформи в освіті очима дітей», на якому були присутні: голова Великоберезнянської районної ради Ярослав Шукаль, Малоберезнянський сільський голова Іван Мицода, директори Малоберезнянської  та Святогорівської шкіл і учнівська молодь. Діти обмінялися думками щодо реформ в освіті, внесли пропозиції  про співпрацю та обмінялися контактами.
Гості з Добропільського району з собою привезли прапори України, на яких поставили в знак єдності свої долоньки та запропонували присутнім долучитися до акції «Діти єднають Україну».
Один прапор залишився в Малоберезнянській школі, а другий - привезли на Добропільщину.