четвер, 31 травня 2018 р.

Робочий візит


Голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна з робочим візитом перебувала в селищі Шевченко Світлівської сільської ради.
Під час бесіди з активістами обговорювали питання життєдіяльності селища. Депутат районної ради Аліна Сметаніна змогла згуртувати навколо себе небайдужих людей, які за останні два роки покращили вигляд центру селища (постійно проводяться роботи по благоустрою, власними силами жителі обладнали дитячий майданчик). Але невирішених проблем залишилося багато. Обговорювалися питання матеріально-кадрового забезпечення фельдшерського пункту, який  на теперішній час, потребує ремонту. Жителі  готові самі, «народним» способом, відремонтувати його, аби були матеріали.Разом з активістами відвідали фельдшерський пункт.
Завітали також до сільської бібліотеки. Активістів хвилює її доля. Дійшли до згоди, що треба змінювати формат діяльності.
Турбує жителів і безпека на селі. Тож звернулися з проханням щодо встановлення графіку виїздів працівників поліції до населених пунктів. Про це мова йшла і на сесії районної ради, де був присутній новий керівник Добропільського відділення поліції Покровського відділу поліції Головного Управління Національної Поліції в Донецькій області, майор поліції Юрій Кондрацький, який запевнив депутатів у співпраці.
            Не залишилися без уваги і сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах. Одну з таких  відвідала Тамара Миколаївна разом з Аліною Миколаївною.
За підсумками візиту зроблено відповідні розпорядження та надані зауваження щодо поліпшення роботи служб.