вівторок, 26 червня 2018 р.

В селі Никанорівка стартував кіносеанс "Мрія"


      16 червня 2018 року, завдяки допомозі активних і життєво-спрямованих людей, в селі Никанорівка Шахівської сільської ради стартував безкоштовний вечірній суботній кіносеанс (мульти-показ) під назвою "Мрія". Місцеві жителі мають сподівання, що ця подія стане традицією і частинкою життя села.
     Організатори закликають: "Всі проблеми і справи вдома вже майже стали історією минулого дня. Щосуботи в 21ч. 30 хв. бери плед (теплий одяг, і, при необхідності, засіб від комарів, щоб вони тебе не з'їли). При цьому не забудь гарний настрій і позитивні емоції, приходь всією сім'єю в паркову зону перед будинком культури.
Там буде чекати екран і проектор, який відверне від домашньої суєти тебе і твоїх близьких, даруючи їм хвилинку радості, яка забарвить очі дітей блиском щастя. Коли сонце вже буде за горизонтом, а зірки вкриють небо, в цей момент чашечка кави зігріє твоє тіло, а запах ночі подарує повну релаксацію душі.
     Зібравшись разом, ми зможемо не тільки подивитися мульт-показ або фільм, але також вирішити або запропонувати вирішення наболілих проблем. Якщо ми разом зберемо дружню і єдину команду, подолати труднощі буде набагато легше!".





Джерело: http://www.dobrepole.com.ua/news/v_sele_nikanorovka_dobropolskogo_rajona_startovala_akcija_mechta_podari_detjam_ehmocii/2018-06-26-22877