вівторок, 5 червня 2018 р.

БЕЗ СВЯТ НЕ БУВАЄ ДИТИНСТВА


   4 червня 2018 року у селі Добропілля на території Добропільської ЗОШ І-ІІІ ступенів  відбулося районне Свято Дитинства серед вихованців комунального закладу «Районна дитяча юнацько-спортивна школа" Добропільської районної ради і шкіл району. Змагання розпочалися виконанням Державного гімну України та урочистим підняттям прапору.

  Гостею заходу була Марченко Любов Олександрівна - голова ГО «Добре поле», яка привітала учасників зі святом і побажала спортивної наснаги у змаганнях.
  Всього у змаганнях взяли участь 70 осіб. Програма була насищена різноманітністю конкурсів: біг з бар’єрами, туристична тропа, конкурс рибака, прижок у довжину командою, і багато інших, де діти із задоволенням змагалися. Командний дух неабияк сприяв настрою та бажанню перемогти. Тренери-викладачі бадьоро і весело підтримували своїх учасників.
  В загально-командному заліку отримали: І місце – команда села Добропілля (тренер Крамарев В.Г.), ІІ місце - команда села Шахове (тренер Омельченко О.І.), ІІІ місце – команда села Криворіжжя (тренер Брильов О.А.). Команди-переможці були нагороджені м’ячами, медалями та грамотами, набором з гри в теніс та бадмінтон.
 Команди учасниці – м’ячами, набором з гри в теніс, а кожний учасник - призами. Дітей пригощали солодощами.
 Благодійниками цього яскравого і чудового свята виступили генеральний директор ПрАТ "Глини Донбасу"  Ткач І.В. в рамках виконання соціального контракту цього підприємства з райдержадміністрацією (Кірносов Д.О.) та Добропільською районною радою (Бєлянкіна Т.М.) за сприяння ГО "Добре поле" в особі Марченко Л.О.
  Солодощі, якими  пригостили всіх учасників свята, було надано за підтримки  Лінкіна Олексія Миколайовича, депутата районної ради.
  Місце для проведення змагань було надано керівництвом школи в особі Літовченко С.В., а підготовку спортивних площадок провів Крамарев В.Г.
 Керівництво КЗ «Районна ДЮСШ»Добропільської районної ради  щиро дякує усім за надану допомогу у проведенні свята.