неділю, 3 червня 2018 р.

Магія спорту захоплює...


                                                                                                                             До Дня захисту дітей
 
  Спорт займає особливе місце в нашому житті. Магія спорту захоплює, тримає в напрузі, чарує, дає неповторні миті перемоги, вчить гідно сприймати програші і поразки і знову, ще більш наполегливо, йти до поставленої мети, яка зветься одним, але таким ємким і бажаним для всіх словом «Перемога».
     А якщо це все відбувається в рамках нашої улюбленої школи, та районних змаганнях, це ще й невід’ємна складова навчально-виховного процесу, гарний приклад для наслідування іншим учням у формуванні здорового способу життя у нашому суперспортивному районі.
   Доброзичливість, взаємопідтримка, толерантність, що панують під час спортивних змагань в рамках нашої спартакіади не виключають, а тільки підсилюють дух конкуренції як між командами так і між закладами освіти. Наша школа відчула, як ніхто інший, як непросто піднятися на сходинку спортивного п’єдесталу, коли претендують на неї загартовані в спортивних баталіях кращі спортсмени не тільки нашого району, але поступатися цими сходинками ніхто і не збирається.
    Досягненнями юних спортсменів пишаються не тільки учні Ганнівської ЗОШ, а й весь педагогічний колектив, все населення сільської ради. Земляки щиро вболівають за своїх односельців і всіляко підтримують їх.
   Результатом довіри і підтримки є спортивні досягнення:
   І місце - в турнірі з міні-футболу серед вихованців комунального закладу «Районна ДЮСШ», присвяченому Дню Збройних Сил України. У змаганнях взяло участь 40 спортсменів.
ІІІ місце в обласних зональних змаганнях "Шкільна волейбольна ліга України" в місті Родинське серед юнаків. Всього взяло участь 7 команд .
   ІІ місце у районних змаганнях з міні – футболу, які організував і провів комунальний заклад “Районний ДЮСШ” зайняла команда с. Ганнівка.

                                                              Педагогічний колектив Ганнівської ЗОШ І—ІІІ ступенів