понеділок, 11 червня 2018 р.

Спортивні змагання в англомовному таборі Золотоколодязянської школи


8 червня 2018 року англомовний табір у Золотоколодязянської школі розпочався зі спортивних змагань на шкільному подвірї, адже тема дня - «Sport in Ukraine and Great Britain», тобто «Спорт в Україні та Великобританії».
Кожна команда підготувала свою назву та девіз: «Fast shoes» та «Lions». Потім взяли участь у естафетах: біг з перешкодами, попадання в ціль та пошук "мін", тобто пляшечок з піском. Змагання пройшли весело, завзято, однак перемогла дружба. Кожен учасник був нагороджений невеличким солодким призом.

 Заняття продовжилися у кімнаті, де школярі стали учасниками різноманітних лексичних, логічних та рухливих ігор, пов’язаних з темою дня, вивчили пісню « I love sport», розпочали створення постеру «Different kinds of sport», переглянули відео на англійській мові про 10 незвичайних видів спорту в світі. Кожна команда мала змогу презентувати виготовленний ними постер.
Наприкінці дня діти мали можливість пограти справжньою клюшкою в гольф – найулюбленішу гру англійців.
За підсумками всіх змагань – перемогла команда “Fast shoes”. День пройшов цікаво, креативно та весело, збагатив усіх приємним настроєм та враженнями.