середа, 25 липня 2018 р.

Відбулася колегія райдержадміністрації

   25 липня в залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання колегії.
   У роботі колегії взяли участь заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко, члени колегії, представники правоохоронних органів та силових структур, керівники органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ, організацій району, відповідальні працівники райдержадміністрації, представники районних ЗМІ. Засідання провів голова райдержадміністрації Дмитро Кірносов.
   На засіданні колегії розглянуто 2 питання.

  Згідно порядку денного першим звучало питання про стан виконавської дисципліни в райдержадміністрації за підсумками І півріччя 2018 року.
   За підсумками розгляду питання члени колегії рекомендували видати розпорядження голови райдержадміністрації, яким зобов’язали керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та її апарату забезпечити систематичне підвищення рівня виконавської дисципліни, організації та контролю виконання завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, розпорядженнями голови обласної державної адміністрації, власними розпорядчими документами, виданими на їх виконання; належне оформлення контрольних папок та справ; у разі виявлення порушень виконавської дисципліни притягнення до відповідальності порушників виконавської дисципліни шляхом застосування заходів дисциплінарного впливу, передбачених законодавством про працю та Законом України ”Про державну службу”.
   Другим питанням було розгляд проекту комплексної Програми «Про оздоровлення та відпочинок дітей Добропільського району на 2018 – 2022 роки».
   Реалізація програми, зокрема, дозволить підвищити в районі ефективність реалізації державної політики у галузі оздоровлення та відпочинку, щорічно збільшувати кількість дітей, які отримують послуги з оздоровлення та відпочинку (особливо тих, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки), змінити співвідношення послуг відпочинку до послуг оздоровлення на користь останніх
   В.о. завідувача сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Світлана Кучманова зазначила, що, забезпечуючи належний рівень організації оздоровлення соціально незахищених категорій підлітків, в районі передбачається першочергово надати оздоровчі путівки дітям пільгових категорій.
   На організацію оздоровлення та відпочинку Програмою передбачено асигнування в розмірі 1 млн. 320 тис. грн., у тому числі з місцевого бюджету – 985 тис. грн.., з обласного – 335 тис. грн.
колегія2
    Відділом освіти райдержадміністрації влітку 2018 року у 6 загальноосвітніх закладах району працювали пришкільні табори з денним перебуванням для відпочинку 210 учнів та їх 2-х разовим гарячим харчуванням. Із районного бюджету на ці цілі виділено 50 тис. грн.
Завершив засідання та підвів підсумки колегії голова районної державної адміністрації. По всіх розглянутих питаннях колегією райдержадміністрації прийнято відповідні рішення.
Джерело: Добропільська райдержадміністрація.