пʼятницю, 31 серпня 2018 р.

Консультування та навчання щодо складення бізнес – плану та доступу до грантових програм

  Щосереди – з 10.00 до 13.00 в рамках роботи Центру розвитку підприємництва на базі Добропільського міського центру зайнятості відбуваються семінари (тренінги) щодо основ бізнес-планування.
   Адреса: м. Добропілля, вул. Банкова, 3, каб. 4, тел. (06277) 2-88-45.

    У будь який  зручний для Вас час за допомогою навчального відеоуроку, Ви можете скласти чіткий та ґрунтовний план презентації власної бізнес-ідеї. Прослухати та завантажити відеоконтент з рекомендаціями для складання бізнес-плану можна за посиланням: https://don.dcz.gov.ua/novyna/rozrobleno-videoposibnyk-dlya-skladannya-biznes-planu.
   Щочетверга – відкрита консультаційна лінія «4Round» для представників малого та середнього бізнесу регіону, потенційних учасників програми «Український донецький куркуль». Це 4 відкриті вікна консультантів з бізнес-планування та менеджменту, які будуть доступні в он-лайн режимі (e-mail, мобільний зв’язок, Skype, Viber) протягом 1 години кожен четвер протягом місяця (час узгоджується додатково). Час однієї усної консультації – 15-20 хв. Запит на консультацію подається через Google Form за адресою: http://bit.ly/2HHLCKS
  Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.