середу, 26 вересня 2018 р.

Робоча нарада



Рятувальники Донеччини прикладають максимум зусиль, аби кожен мешканець області почувався у безпеці будь-де: у побуті, на роботі чи під час відпочинку. З цією метою фахівцями ДСНС проводяться профілактичні заходи та бесіди з населенням. Крім того, на підприємствах та у закладах регіону співробітники Служби порятунку проводять навчання з працівниками.
Так, 25 вересня співробітниками 19-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області було проведено нараду із відповідальними за пожежну і техногенну безпеку обєктів відділу освіти Добропільської райдержадміністрації щодо розяснення основних вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту.

Запрошеним особам було наголошено на тому, що Закон України “Про пожежну безпеку” та Закон України “Про цивільну оборону” втратили чинність та не є підставою для призначення відповідальних за пожежну безпеку та встановлення протипожежного режиму на об’єкті, а також названо чинні документи з пожежної та техногенної безпеки.
Крім того, під час заходу рятувальники нагадали порядок дій у разі пожежі, правила користування порошковими та вуглекислотними вогнегасниками та правила безпечної евакуації.
Фахівці Служби порятунку закликали присутніх завжди пам’ятатищо тільки суворе дотримання правил пожежної безпеки дозволить уникнути надзвичайних ситуацій.

Джерело:19 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області