четвер, 8 листопада 2018 р.

Відбувся концерт для військовослужбовців ЗСУ

зсу1  Минулого тижня в будинку культури села Золотий Колодязь відбувся концерт на підтримку військовослужбовців Збройних Сил України.
  Захід було організовано творчим колективом 33 будинку офіцерів міста Чернівці за участі керівників народного аматорського вокально-інструментального ансамблю «Карпати» центрального палацу культури міста Чернівці Ткача Василя Степановича та Ткач Тетяни Іларіївни та соліста Чернівецької обласної філармонії, заслуженого артиста України Данилюка Василя разом з колективом «Водограй» СБК села Золотий Колодязь (керівник Володимир Борисюк).
     Під час святкової програми з вітальним словом виступила сільський голова Тетяна Сидоренко. Вона подякувала за мужність, силу духу та відвагу учасникам ООС, військовослужбовцям контрактної служби, волонтерам та кожному, хто піклується за Батьківщину.
 З вітальним словом до присутніх звернувся т.в.о. заступника командира дивізіону морально-психологічної підготовки та подякував за захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.
 Бурхливими оплесками присутні зустрічали кожного з учасників концертної програми.

Джерело: Золотоколодязька сільська рада.
зсу2
зсу3