пʼятницю, 21 грудня 2018 р.

Новорічна казка в селі Добропілля


     В День Святого Миколая, 19 грудня 2018 року, відбулося чарівне свято для маленьких і дорослих мешканців села Добропілля.
     За ініціативою депутата Покровської міської ради Сергія Андрійченко, Добропільського сільського голови Анни Павлової, заступника голови районної ради Ірини Стрепоченко, а також депутатського корпусу сільської ради гостинно відчинила свої двері резиденція Діда Мороза і відбувся святковий концерт. 

   В центрі села зібралися дорослі і діти, які з нетерпінням чекали святкових сюрпризів. До присутніх звернулися з вітальним словом сільський голова Анна Павлова та меценат Сергій Андрійченко.  Заступник голови районної ради Ірина Стрепоченко приєдналася до вітань і повідомила, що разом з благодійниками, депутатським корпусом та за участі Сергія Андрійченко була зроблена добра справа в рамках благодійної акції «Віддай серце дітям». Хлопчик з села Криворіжжя отримав новий спеціальний інвалідний візок. Ірина Петрівна запропонувала Сергію Андрійченко продовжити цю благодійну акцію в Покровському районі. На цьому новорічні дива не закінчилися і Анна Павлова повідомила, що 3 січня, за підтримки голови Донецької обласної  військово-цивільної адміністрації Олександра Куця та депутата Покровської міської ради Сергія Андрійченко для дітей виступить Київський театр з яскравою програмою «Новорічна казка».
   Діти були щасливі від того, що змогли доторкнутися до чарівного  новорічного дійства разом з Дідом Морозом і Снігуронькою та отримати солодкі подарунки. І дорослі, і малеча були щасливі та отримали позитивний заряд від чарівної атмосфери свята.