пʼятницю, 28 грудня 2018 р.

Новини з сесійної зали

   21 грудня 2018 року на черговій сесії районної ради депутати затвердили районну Програму забезпечення пожежної безпеки в Добропільському районі на 2019 рік.
   Районна Програма розроблена відповідно до вимог Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.99р. № 1943 “Про стан забезпечення пожежної безпеки та заходи щодо її поліпшення”, розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації від 10.06.2003р. № 374, з метою підтримки стану пожежної безпеки на об’єктах і в житловому фонді Добропільського району на належному рівні, а також цивільного захисту населення.

  Прийняття районної Програми зумовлено потребою в поліпшенні забезпечення протипожежного захисту і проведення аварійно-рятувальних робіт на території, об’єктах і житловому фонді Добропільського району та спрямована на недопущення виникнення пожеж, надзвичайних ситуацій і загибелі людей.
    Це систематизований перелік заходів, спрямованих на досягнення єдиної мети – забезпечення протипожежного захисту і проведення аварійно-рятувальних робіт на території, об’єктах і житловому фонді Добропільського району, спрямованих на недопущення виникнення пожеж, надзвичайних ситуацій і загибелі людей.
   Детальніше з Програмою можна ознайомитися за посиланням