понеділок, 21 січня 2019 р.

Свято педагогічної майстерності

  18 січня 2019 року в приміщенні відділу освіти Добропільської райдержадміністрації відбувся фінал конкурсу професійної майстерності.
  Традиційне свято зібрало в тепле дружнє коло колег. Зі словами привітання до учасників конкурсу звернулися начальник відділу освіти Бібля В.В. і голова громадської організації «Добре поле» Марченко Л.О.






  Дипломом лауреата ІІІ ступеня І (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» нагороджена Вакал Т.В.(Нововодянська ЗОШ І-ІІ ступенів, номінація «Основи здоров`я»), сертифікатами за участь відзначені:
- Клименко С.В.(Святогорівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, номінація «Географія»);
- Власова Г.З.(Нововодянська ЗОШ І-ІІ ступенів, номінація «Географія»);
- Брильов О.А.(Криворізька ЗОШ І-ІІІ ступенів, номінація «Захист Вітчизни»).
   Конкурс професійної майстерності надав можливість учасникам заявити про себе як про креативних, фахово компетентних, творчих особистостей району, розкрити професійні здібності і напрацювання, поділитися власним досвідом з колегами, взяти щось найцінніше для подальшого зростання. Серед учасників конкурсу немає людей випадкових. Для кожного з них школа – це життя, а вчительський талант – це насамперед, покликання і невтомна праця.
  Відділ освіти висловлює подяку генеральному директору ПрАТ «Глини Донбасу» Ткач І.В. за фінансову допомогу в рамках реалізації соціального партнерства з райдержадміністрацією та районною радою.










Джерело: Відділ освіти райдержадміністрації.