суботу, 23 лютого 2019 р.

ЯРМАРКА ВАКАНСІЙ ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ



    21 лютого 2019 року в Добропільському міському центрі зайнятості був проведений міні-ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю.
     Захід відкрила директор центру зайнятості Вікторія Бугаєць, яка ознайомила присутніх із ситуацією на ринку праці, з комплексом послуг, що надає служба зайнятості.

      У ярмарку вакансій взяли участь підприємства, які мають вакансії для осіб з інвалідністю: ВСП ШУ «Добропільське « ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля», ВСП ШУ «Білозерське» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля», ТДВ «Білозерське», Філія «Добропільське енергопідприємство» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля», Філії «Добропільське управління по монтажу, демонтажу та ремонту гірничошахтного обладнання» ТОВ « ДТЕК Добропіллявугілля », КП «Добропільська служба єдиного замовника".
   Роботодавці ознайомили запрошених з інформацією про свої підприємства, графіком роботи, умовами оплати праці та вакансіями, які є актуальними на даний час.
    З метою пошуку роботи ярмарок вакансій відвідало 14 оіб, які мали змогу безпосередньо спілкувалися з представниками підприємств про можливе працевлаштування на вільні робочі місця, про умови та оплату праці.



Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.