пʼятницю, 22 лютого 2019 р.

Відбулася сесія районної ради

   22 лютого 2019 року під головуванням Тамари Бєлянкіної відбулося засідання  тридцять четвертої  чергової сесії.
  У роботі засідання взяли участь керівники правоохоронних органів, районних служб, структурних підрозділів районної державної адміністрації, комунальних установ, селищний та сільські голови, представники засобів масової інформації.
   Депутати заслухали хід виконання районних програм, внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку Добропільського району на 2019 рік та основні напрями розвитку на 2020 і 2021 роки.
     Перед депутатами звітував голова Добропільської  районної державної адміністрації Дмитро Кірносов щодо здійснення районною державною адміністрацією делегованих їй районною радою повноважень в 2018 році.
  Начальник фінансового управління РДА Валентина Тітова доповіла про виконання районного бюджету за 2018 рік та про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік.
    На пленарному засіданні про свою роботу прозвітували керівники районного комунального підприємства та закладів: Олена Волковська  - КП «Агрокомсервіс»; Сергій Курінний - КЗ «Районна дитячо-юнацька спортивна школа» і Марина Бикова - КНП " Районний центр первинної медико-санітарної допомоги ".
 Голова районної ради нагадала депутатам про їх обов`язок надати щорічну е-декларацію до 1 квітня 2019 року.
 З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

 Результати поіменного голосування