понеділок, 25 лютого 2019 р.

Хроніка обласних новин

  21 лютого поточного року облдержадміністрацією проведено нараду щодо впровадження в області механізму надання житлових субсидій у грошовій формі (у тому числі у готівковій).
  У нараді взяли участь представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації, департаменту економіки облдержадміністрації, представники Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області та представники банківської системи, зокрема, АТ «Ощадбанк», а також Донецької дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта».

 На нараді обговорено зміни, внесені до порядку надання житлових субсидій, в частині виплати громадянам готівкою нарахованих сум субсидій. Також наголошено на взаємодії учасників нового механізму надання житлових субсидій та дотриманні термінів його реалізації.
  Перед учасниками наради, з метою підвищення обізнаності громадян, поставлено завдання щодо своєчасного інформування населення з усіх питань, які виникають при отриманні житлової субсидії та оплаті житлово-комунальних послуг.
  Джерело:  Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації.