четвер, 30 травня 2019 р.

Подорож управлінням

    29 травня 2019 року Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області відкрило свої двері для найдорожчого у світі – наших дітей.
   Подорож управлінням розпочалася з екскурсії, яку провела в.о. начальника управління Неоніла Пітик. Подорожуючи кабінетами управління, діти дізналися про завдання, які виконує управління Пенсійного фонду України та вклад кожної мами у загальний результат роботи.
   Організатори заходу вирішили відповісти дітям на наступні питання: «Де працює моя мама?», «Чому затримується на роботі?», «Чим вона займається?», «Чи подобається їй робота?» тощо.

   Керівники відділів розказали дітям про те, що їх мами люблять свою справу і багато часу приділяють улюбленій професії, їх робота вимагає певних знань, досвіду й освіти, про важливість їх роботи, про їх обов’язки, наголосили, що завдяки їх наполегливій та відповідальній роботі бабусі та дідусі отримують пенсії.
  Під час заходу Н.Пітик зазначила, що робота великого колективу будується на взаємній довірі та повазі, що в управлінні єдина команда, яка налаштована на позитивний результат. Звернула увагу дітей на те, що діяльність в органі державної влади це особлива робота, призвана служити громадянам нашої країни, тому працівники управління є державними службовцями, чим і пишаються.
  Друга частина заходу була присвячена Дню захисту дітей, яку організував гостям профспілковий комітет. Свято пройшло з привітаннями, конкурсами, світлинами, з подарунками та солодощами. Додому повертатися дітям не хотілося. З гарним настроєм та з почуттям гордості за своїх мам вони разом завершили робочий день.


В.о. начальника  Добропільське об’єднане управління
Пенсійного фонду України Донецької області                                                              Н.ПІТИК