четвер, 30 травня 2019 р.

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» перетворює мрії на реальність


   29 травня 2019 року в Центрі розвитку підприємництва Добропільського міського центру зайнятості відбувся семінар з основ бізнес-планування.
  Начальник відділу активної підтримки безробітних Наталія Ткаченко допомагала у складанні бізнес-плану та провела обговорення щодо наявної можливості отримання суб’єктами підприємницької діяльності грантової підтримки для початку нової або розвитку існуючої підприємницької діяльності за рахунок коштів проекту, що впроваджується організацією «Кімонікс Інтернешнл».

    Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), яка реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.», приймає концепції грантових проектів на впровадження заходів, спрямованих на подолання викликів для малих та середніх підприємств (МСП), що працюють в Україні в нових галузях та галузях, що розвиваються, а саме: низький рівень інвестування; невеликі обсяги продажів (на внутрішньому та зовнішньому ринках); обмежені ринки та клієнтська база. Подолання таких викликів в рамках цього РПЗ допоможе збільшити та розширити усі перелічені вище фактори, а також збільшити кількість постійних робочих місць.
    Програма КЕУ націлена на співпрацю з грантоотримувачами, які працюють у нових галузях або в галузях, що розвиваються та збільшують зайнятість.
   Наступна зустріч діючих бізнесменів, підприємців-початківців та бажаючих започаткувати власну справу відбудеться 5 червня 2019 року о 10:00 год. Довідки за телефоном (06277) 2-88-45
 

















 Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.