четвер, 30 травня 2019 р.

Вручення високих нагород

305
   Сьогодні помічниця народного депутата України Андрія Кисельова Анна Шаповал вручила Грамоти Верховної Ради України кращим керівникам сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств нашого району. 
  Нагороди було вручено присутнім на заході Шарову Віктору Сергійовичу, директору ТОВ «Добропільське сортонасінницьке підприємство»,  Благову Валерійю Вікторовичу, голові фермерського господарства «Біс» та Рижинкову Миколі Леонідовичу, голові фермерського господарства «Надія».

   За високі економічні показники представлено до нагородження Грамотою Верховної Ради України кращих керівників сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств нашого району, а саме:
Антипенка Володимира Вікторовича
Борисова Андрія Михайловича
Голованьова Володимира Миколайовича
Курганова Руслана Анатолійовича
Шарова Віктора Сергійовича
Благова Валерія Вікторовича
Рижинкова Миколу Леонідовича
Мостового Олександра Вікторовича
   І дійсно, підприємства, які вони очолюють, удостоєні високої відзнаки за наполегливу працю, за підтримку і розвиток соціальної сфери в селах,на території яких, вони здійснюють господарську діяльність. Вони застосовують технології вирощування сільськогосподарських культур з використанням потужної високопродуктивної сучасної сільськогосподарської техніки.
 Адже разом зі своїми трудовими колективами вони здійснюють реалізацію державної політики в сфері агропромислового комплексу та забезпечують вклад в продовольчу безпеку нашої держави.

Джерело: Добропільська РДА.