середу, 31 липня 2019 р.

Покровсько – Добропільське управління: про актуальні питання під час зустрічей з представниками бізнесу

   Взаємодія між бізнес спільнотою і органами фіскальної служби – це шлях діалогу. Протягом липня 2019 року начальник Покровсько – Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області Алла Єльникова зустрілася з представниками 19 суб’єктів господарювання міст Покровська, Мирнограда, Селидове, Добропілля, Добропільского та Олександрівського районів.

   Основним предметом обговорення під час зустрічей стали актуальні питання оподаткування, повноти декларування та своєчасності сплати податків, зборів, неподаткових платежів (перспективи нарахування і сплати податків, зборів та обов’язкових платежів у липні поточного року), а також обговорення заходів, направлених на упередження випадків порушення платниками норм податкового та іншого законодавства. Представники фіскальної служби за результатами проведення всебічного аналізу діяльності платників, поданої ними звітності та вивчення їх податкових історій надали керівникам рекомендації по забезпеченню «безризикового» функціонування очолюваних ними підприємств, а також консультації щодо застосування окремих норм Податкового кодексу України.
  Окрему увагу було приділено функціонуванню Електронного кабінета платника, удосконаленню електронних сервісів, використанню Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (ЗІР), який розміщено на офіційному веб-порталі ДФС, де оперативно та у зручній формі можна знайомитися з актуальною інформацією щодо змін у податковому, митному та іншому законодавстві.
  Підсумовуючи зустрічі, Алла Єльникова наголосила, що працівники служби налаштовані на конструктивне відкрите спілкування з бізнесом та громадськістю, висловила сподівання щодо подальшого розвитку партнерського діалогу між бізнесом і державою..

Джерело: Покровсько –Добропільське управління ГУ ДФС у Донецькій області.