вівторок, 27 серпня 2019 р.

Участь голови районної ради у засіданні колегії облдержадміністрації

   27 серпня 2019 року в Донецькій облдержадміністрації відбулося засідання колегії під керівництвом голови облдержадміністрації Павла Кириленка. 
   Участь у заході взяли заступник голови облдержадміністрації Вадим Філашкін, керівництво структурних підрозділів ОДА, районних адміністрацій, міських рад, представники громадськості, правоохоронних органів та військові. Голова районної ради Тамара Бєлянкіна також взяла участь у засіданні колегії.


   Під час заходу розглянули хід виконання природоохоронних заходів за рахунок коштів місцевих фондів охорони навколишнього природного середовища в першому півріччі 2019 року, стан виконання рішення колегії Донецької обласної державної адміністрації від 22 вересня 2016 року «Про здійснення державної політики у сфері архівної справи в установах Донецької області», проект Регіональної програми з профілактики правопорушень, протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів у Донецькій області на 2019-2021 роки. Також пройшли обговорення проблемних питань реалізації інфраструктурних проектів за рахунок бюджетних та небюджетних коштів.
Джерело:  Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації.