понеділок, 30 вересня 2019 р.

"В КОЛІ СІМ'Ї"

   30 вересня 2019 року в Україні відзначається День усиновлення.
    Ось уже декілька років поспіль, відкинувши всі турботи і проблеми, забувши про буденність відзначається - День усиновлення.
    На минулому тижні Добропільським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено свято “В колі сім'ї”, яке відбулося в селищі Світле.
     Гостей привітали зі святом та подякували їм, що в наш нелегкий час вони взяли на себе відповідальність за дитячі долі, підтримують та піклуються про них.
    Після офіційної частини на дітей чекав сюрприз - казковий герой Пірат, з яким вони відправилися на острів скарбів. А батьки тим часом мали нагоду поспілкуватися та поділитися досвідом один з одним. В кінці свята дітей пригощали солодкою ватою.
     Добропільський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює велику подяку усім хто допоміг в організації цього свята: ПРАТ “Глини Донбасу”, громадській організації “Добре поле”, громадській організації “Право на життя”, ФОП Фісун, зразковій дитячій студії сольного співу “Сузіря” та Світлівському БНТ.