понеділок, 30 вересня 2019 р.

Для прискореного оволодіння навичками - курси цільового призначення!

 
     30 вересня ДНЗ «Донецький центр професійно–технічної освіти» ДСЗУ на базі відділу освіти Добропільської районної адміністрації розпочав курси цільового призначення для безробітних за напрямом «Забезпечення вимог безпеки праці при обслуговуванні котельних агрегатів та установок, що працюють на різних видах палива» за професією «кочегар-випалювач». 
    Протягом трьох днів, з 30 вересня по 2 жовтня слухачі отримають знання для застосування на практиці з охорони праці, пожежної безпеки, безпеки праці в галузі, регулюванні охорони праці у колективному договорі.
    До навчання були залучені представники: 
- 19 Державного пожежно-рятувального загіну ; 
- фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань. 
     Останнім часом зростає потреба в отриманні додаткових професійних знань та вмінь, не передбачених раніше кваліфікаційною характеристикою професії працівника. Необхідну в таких випадках чітку конкретизацію цілей і завдань та вирішення їх в короткий термін задовольняє навчання на курсах цільового призначення. 
     Після закінчення навчання слухачі одержують свідоцтво встановленого зразку. Фахівці Добропільського міського центру зайнятості докладають всі зусилля для того, щоб створити всі необхідні умови для більш цікавої та ефективної організації навчального процесу. 
      В зазначений період навчання пройдуть біля 30 безробітних.