четвер, 26 вересня 2019 р.

Зустріч із ветеранами пенсійної справи

   
   Напередодні Міжнародного дня людей похилого віку, у стінах Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області з пошаною зустріли колишніх працівників управління – ветеранів пенсійної справи. 
   В.о. начальника управління Н.Корнєєва привітала пенсіонерів зі святом, розповіла про запроваджені нові форми обслуговування громадян, про те, що робота з пенсіонерами була й залишається пріоритетним напрямком діяльності управління і робиться все для того щоб вони щоденно відчували повагу і турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.
     А щоб бути обізнаним з питань пенсійного забезпечення, фахівці управління запропонували присутнім підписатися на газету «Пенсійний кур’єр» та систематично відвідувати сторінку управління в соціальній мережі Facebook. 
   Зустріч пройшла у теплій, дружній атмосфері за чашкою чаю. Присутні згадали свою молодість, період роботи та розповіли курйозні історії з життя управління. Із задоволенням послухали вірші, які продекламувала начальник відділу обслуговування громадян № 1 Н.Хничова. 
      Наприкінці зустрічі гості отримали індивідуальні відповіді на свої питання та інформаційні буклети і листівки і з гарним настроєм залишили управління.