четвер, 26 вересня 2019 р.

Засідання районної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу

    26 вересня 2019 року  відбулося засідання районної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу. На заході були присутні фахівці комунального некомерційного підприємства «Районний центр первинної медико-санітарної допомоги Добропільської районної ради», КНП «Добропільська ЛІЛ», начальник фінансового управління райдержадміністрації, керівники районних служб для сім,ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, представники громадських організацій.
На засіданні були розглянуті питання щодо виконання завдань та основних заходів по забезпеченню профілактики та раннього виявлення туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу, затверджено Дорожню карту з покращення якості послуг хворим на ко-інфекцію ТБ/ВІЛ, заслухано інформацію щодо проведення заходів до Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом та Дня пам’яті людей померлих від СНІДу.
В ході роботи було прийнято відповідні рішення та надано доручення щодо посилення санітарно-просвітницької роботи, як один з ключових факторів раннього виявлення туберкульозу та ВІЛ-інфекції, своєчасного початку лікування.