понеділок, 28 жовтня 2019 р.

«Моє село – окраса України»

   
  25 жовтня мешканці села Ганнівка Ганнівської сільської ради весело відзначили День села.
    Привітати громаду приїхали поважні гості: Вікторія Гриб – народний депутат України, Надія Судак – генеральний директор ЦЗФ «Добропільська», Олександр Могильченко – в.о. директора ШУ «Добропільська», Юрій Середа – голова Добропільської районної ради, Юрій Кондрацький – начальник Добропільського відділення поліції, отець Сергій – настоятель Георгіївського храму.
  Розпочалося святкування у сільському будинку культури. Для селян та гостей була підготовлена яскрава концертна програма. Творчі колективи радували своїми найкращими вокальними та танцювальними номерами, театралізованою постановкою про життя жителів Ганнівка, яка викликала море сміху та оплесків.

   Шквал оплесків глядачі подарували танцювальному дуету Ксенії Могильченко та Владиславу Павлюченку з м. Павлоград. Юні танцюристи вже мають високі досягнення – вони срібні чемпіони Європи та володарі Кубка світу.
   Справжнім подарунком для всіх був виступ танцювального колективу «Радість» (м. Білозерськ) та театру циганської пісні та танцю «Ронари».
    Зі сцени всіх привітала Ганнівський сільський голова Лілія Тихонова, яка побажала селу процвітання та ще більшого розквіту. Також вона вручила подарунки родинам, в яких у цьому році народилися діти.
    У цей день відбулася ще одна визначна подія для усіх мешканців села — було відкрито новий фельдшерський пункт. 
    Після завершення концерту усіх мешканців села очікувала виїзна торгівля та польова кухня. Жителі Ганнівки з задоволенням куштували козацький куліш та спілкувалися один з одним. І всі як один запевняли, що «Ганнівка – найкраще село на Донеччині», воно буде надалі рости й розвиватися, адже спільними зусиллями влади та мешканців можна досягти неймовірних успіхів!