вівторок, 29 жовтня 2019 р.

Про санаторно-курортні путівки до Державного закладу «Дитячий спеціалізований (спеціальний) санаторій «Бердянський» МОЗ України, м.Бердянськ

          КНП «Районний центр первинної медико – санітарної допомоги Добропільської районної ради» повідомляє про отримання областю санаторно-курортних путівок до Державного закладу «Дитячий спеціалізований (спеціальний) санаторій «Бердянський» Міністерства охорони здоров’я України, м. Бердянськ, Запорізька область. 
     Терміни заїзду: з 08.11.2019 по 02.12.2019. 
     Приймаються діти від 5 до 18 років (Діти перебувають в санаторії без батьків). Путівки безкоштовні.
  Профіль: гастроентерологічний, пульмонологічний, отоларингологічний, алергологічний: обструктивний бронхіт та інші респіраторні алергози в період ремісії, рецидивуючі хронічні бронхіти в стадії ремісії, реконвалесцентки після гострої затяжної пневмонії, хронічні захворювання носоглотки (хр.тонзиліт, ларингіт, фарингіт, синусит, риніт, та ін), бронхіальна астма(не вище 1 ст. важкості) в межприступному періоді, часті гострі респіраторні захворювання, вроджені вади легень, стан після тонзилектомії не раніше ніж 3 міс. після операції, неускладнена виразкова хвороба шлунку та дванадцятипалої кишки в ст. стійкої клініко-лабораторної ремісії, хр. гастрит в ст. ремісії, функціональні розлади шлунку, хр. холангіт, холецистит, гепатит поза загостренням, вірусний гепатит не раніше 6 місяців після загострення, дискинезія жовчовивідних шляхів, хр. панкреатит. 
  Протипоказання:
1.Загальні протипоказання, які включають направлення дітей на курорт.
2.Злоякісні новоутворювання.
3. Бронхіальна астма тяжкої та середньої тяжкості, гормонозалежна форма
4.Важкі форми повторної пневмонії з розповсюдженими змінами в бронхо - легеневій системі, бронхоектази з частими загостреннями і з серцево-легеневою недостатністю). Кровохаркання, легеневі кровотечі.
5.Усі захворювання органів дихання у гострому періоді.
6.Муковісцидоз середнього та важкого ступеню. 
7. Полінози у період цвітіння дерев та трав. 
    У разі потреби дітей диспансерної групи у вищезазначених путівках пропонуємо батькам звернутися до свого сімейного лікаря.