пʼятницю, 29 листопада 2019 р.

«Ефективне місцеве самоврядування як запорука демократичної та правової держави».

     
       28-29 листопада 2019 року у місті Краматорськ Донецької області, за підтримки Ради Європи, проходить щорічний (ІV) форум «Ефективне місцеве самоврядування як запорука демократичної та правової держави». 
  На заході обговорюються питання щодо розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, організації та проведення наступних місцевих виборів, а також питання розвитку економіки, захисту прав внутрішньо переіщених осіб та відкритості влади.
   Участь у роботі форуму беруть народні депутати України, представники центральних та місцевих органів влади, голова Донецької ОДА Павло Кириленко, начальник управління з питань нормативно-правової роботи та децентралізації Луганської облдержадміністрації Вадим Лазніков, експерти та представники міжнародних організацій і країн-партнерів. Від Добропільського району беруть участь голова районної ради Юрій Середа, в.о. голови райдержадміністрації Наталя Перекотій, Криворізький сільський голова Ріта Удовик, Золотоколодязький сільський голова Тетяна Сидоренко.