вівторок, 26 листопада 2019 р.

Відбулося засідання виконавчого комітету Золотоколодязької сільської ради


   25 листопада 2019 року в залі засідань Золотоколодязької сільської ради відбулося засідання виконавчого комітету, на якому  було розглянуто ряд питань. 
    У роботі засідання комітету взяли участь директор Добропільського районного центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Ірина Павлюк, начальник служби у справах дітей Добропільської РДА Лариса Грибаускас,  сільські депутати.

  На початку засідання члени виконавчого комітету заслухали звіт фахівця із соціальної роботи Вікторії Савчин, яка звітувала про результати виконання роботи  за 8 місяців 2019 року із сім’ями, що опинилися в складних життєвих обставинах.
   Також було розглянуто питання щодо організації громадських робіт на території сільської ради у 2020 році, про затвердження маршруту руху автомобіля для підвезення дітей до ДНЗ №8 я/с «Зірочка», про надання матеріальної допомоги учаснику ООС (АТО) та членам його сім’ї, про дотримання вимог пожежної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей та інші.
 Директор СБК с.Золотий Колодязь доповів про план роботи на грудень 2019 року та графік роботи сільського будинку культури в зимовий період.




Джерело: Золотоколодязька сільська рада.