понеділок, 25 листопада 2019 р.

Події тижня Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

 18 листопада 2019 року відбулася апаратна нарада під головуванням в. о. начальника Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області  Н.Пітик з керівниками структурних підрозділів. 
   18.11.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик взяла участь в апаратній нараді при в.о. голови Добропільської райдержадміністрації Н.Перекотій.
  19.11.2019 – заступник начальника відділу обслуговування громадян № 1 К.Шевелєва провела прийом громадян на віддаленому робочому місці в ЦНАПі с. Шахове. 
  20.11.2019 – в.о. начальника управління Н.Пітик разом із начальниками структурних підрозділів провели «День відкритих дверей» для учнів Криворізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Добропільської районної ради. 
  20.11.2019 – відбувся виїзний прийом громадян та заняття «школа майбутнього пенсіонера» з трудовим колективом Нововодянської сільської ради на тему: «Як правильно визначити страховий стаж для призначення пенсії» начальника відділу обслуговування громадян № 1 Н.Хничової. 
  20.11.2019 – начальник відділу обслуговування громадян № 1 Н.Хничова провела зустрічі-уроки та квест-ігри з учнівською молоддю Нововодянської ЗОШ І-ІІІ ст. Добропільської районної ради та Добропільського комунального закладу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 Добропільської міської ради на тему: «Орієнтуйся в пенсійній системі вже зараз». 
   21.11.2019 – делегація управління на чолі з в. о. начальника управління Н. Пітик взяла участь в урочистих заходах, присвячених Дню Гідності та Свободи, які відбулися на Алеї героїв в міському парку культури та відпочинку. 
   21.11.2019 – начальник відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації О.Волошина прийняла участь в семінарі з головними бухгалтерами сільських, селищної рад з питань складання звітності та користування сучасними послугами вебпорталу Пенсійного фонду України, який пройшов у фінансовому управлінні Добропільської райдержадміністрації. 
 За минулий тиждень: 
 - до керівництва управління на особистий прийом звернулося 12 осіб; 
- працівники юридичного відділу взяли участь у 8 судових засіданнях по захисту прав ПФУ як державного органу; 
- відділом обслуговування громадян № 1 зареєстровано 321 звернення, що на 13 % більше, ніж за попередній тиждень (369 звернень). Прийнято: 45 заяв на перерахунок пенсій, 17 – на первинне призначення пенсії, за виготовленням пенсійного посвідчення звернулась 21 особа, 4 особи звернулись за виготовленням електронного пенсійного посвідчення, 1 – про взяття на облік ВПО, прийнято 2 заяви за поновленням виплати пенсії; 
- на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України за тиждень зареєстровано 35 осіб; прийнято 119 заяв на смс-інформування; засобом скайп-зв’язку скористалася 1 особа; 
- кількість громадян, які отримали консультації та надали необхідні документи за допомогою електронної черги, складає 20. 
Джерело: Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області.