четвер, 26 грудня 2019 р.

Засідання координаційної ради у справах дітей

  В залі засідань Добропільської райдержадміністрації відбулися чергові засідання Координаційної ради у справах дітей та засідання комісії з питань захисту прав дітей.
  Наради проводила голова Координаційної ради, заступник голови Добропільської райдержадміністрації – Наталя Перекотій. 
    На порядку денному розглядалися питання:
1. Про стан профілактичної роботи з дітьми, направлений на попередження злочинності, правопорушень, інших негативних явищ серед дітей.
2. Влаштування дітей, які залишилися без батьківського піклування, до сімейних форм виховання протягом 2019 року.
3. Стан здійснення соціального супроводу та соціального обслуговування сімей з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах.
4. Про призначення опіки та піклування над 9- ма малолітніми та неповнолітніми дітьми.
    Із зазначених питань присутні заслухали змістовні доповіді начальника служби у справах дітей Добропільської райдержадміністрації Лариси Грибаускас, директора Добропільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірини Павлюк, представника Добропільського ВП Покровського відділу поліції. 
    За результатами активного та тривалого обговорення були прийняті відповідні рішення стосовно зосередження уваги на координації дій управлінь, відділів, служб , причетних до охорони дитинства, щодо забезпечення захисту прав дітей; посилення інформаційної роботи по влаштуванню дітей до сімейних форм виховання, призначення опіки та піклування над малолітніми та неповнолітніми дітьми.

Джерело: Добропільська райдержадміністрація.