четвер, 26 грудня 2019 р.

Семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України

   В рамках співпраці Добропільського міського центру зайнятості з Добропільським військовим комісаріатом та з метою підтримки мобілізації та патріотичних настроїв населення, 24 грудня 2019 року відбувся «Семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України» для безробітних, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.    
    Розпочала захід заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Марина Владимирова, яка ознайомила присутніх з актуальними професіями на ринку праці. «На сьогодні служба в Збройних Силах України за контрактом може вирішити питання працевлаштування безробітних з достойним рівнем оплати праці», - зазначила вона в своїй промові.

  Представник в/ч  А0666 28 окремої механізованої бригади м. Одеса -  сержант Яковенко Геннадій Сергійович, докладно розповів шукачам роботи про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом та в резерв Збройних Сил України, до навчальних частин та інших військових формувань на посади рядового, сержантського та офіцерського складу. Ознайомив з основними вимогами до посад та пільгами і гарантіями для військовослужбовців рядового, сержантського складу за контрактом.
    Захід відвідали 15 осіб, кожен бажаючий мав можливість особисто поспілкуватися з представником воєнної частини та детально ознайомитися з умовами контракту, розмірами грошового забезпечення і отримати відповіді на всі запитання.
   До уваги мешканців міста та району за детальною інформацією, щодо вакантних посад у військову частину А0666 звертатися до Добропільського центру зайнятості або Добропільського об’єднаного міського військового комісаріату.
Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.