вівторок, 28 січня 2020 р.

Хроніка обласних новин

  27 січня 2020 року в Донецькій ОДА під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна відбулась робоча нарада з питань припинення незаконної діяльності в сфері грального бізнесу та торгівлі пальним в режимі відеоконференції.
   Участь у нараді взяли представники структурних підрозділів Донецької ОДА, Національної поліції, Державної фіскальної служби та інших підрозділів, що відповідають за припинення ведення незаконного бізнесу у Донецькій області.
  За словами заступника очільника області, з’явилася інформація про те, що закриті об’єкти грального бізнесу відновлювали свою діяльність.
  «У разі, якщо виникають ситуації, де є зафіксована відновлена діяльність закритих нелегальних АЗС чи приміщень грального бізнесу, будемо запрошувати засоби масової інформації та приймати заходи згідно діючого законодавства. Ми підтримуємо позицію Президента України та прем’єр-міністра стосовно закриття роботи нелегальних АЗС та гральних підприємств. Закликаємо мешканців області до співпраці та пошуку важелів впливу, аби сприяти підтримці громадського порядку», – зазначив Вадим Філашкін.
  Кожен із присутніх представників структурних підрозділів та ЦОВВ облдержадміністрації доповів згідно зі своїм напрямком діяльності.




   Джерело: Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації.