четвер, 30 січня 2020 р.

Перші кроки Криворізької ОТГ на шляху формування

   Криворізька сільська ОТГ – наймолодша в Донецькій області. Перші вибори голови та депутатського корпусу тут відбулися у грудні минулого року. До складу Криворізької ОТГ увійшли 22 села з трьох сільських рад – Криворізької, Добропільської та Шилівської.
   Про це повідомляє Донецький регіональний офіс Програми "U-LEAD з Європою" ULEAD Донецький регіональний офіс
  Між святами, 3 січня Криворізька ОТГ провела першу сесію, а тепер тут займаються питаннями реорганізації та впорядування структури.
  
 З питаннями організаційного характеру щодо кадрів, штатного розпису та місцевих фінансів представники сільської ради приїхали до Донецького регіонального офісу Програми "U-LEAD з Європою". З радниками спілкувались Юлія Бєлова, заступниця Криворізької сільської голови, та Ірина Козлова, керуюча справами виконкому.
   Андрій Рябуха, радник з децентралізації та місцевого самоврядування, надав роз’яснення щодо формування нової структури виконавчих органів сільської ради, поінформував щодо механізму переведення людей на нові посади.
   З   Сергієм Івахніним, радником з питань муніципальних фінансів та управління, розглянули питання окремого виконання бюджетів сільських рад, які увійшли до ОТГ, до моменту переходу на прямі міжбюджетні відносини.
   Нагадуємо, Програма «U-LEAD з Європою» #ULEADwithEurope підтримує децентралізацію та регіональну політику в Україні, реалізується за участі ряду донорів та спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.








  Джерело:ULEAD Донецький регіональний офіс.