пʼятницю, 21 лютого 2020 р.

Відбулася 42 чергова сесія Добропільської районної ради


  21 лютого 2020 року відбулося пленарне засідання сорок другої сесії районної ради 7 скликання.
 На сесії були присутні: голова Добропільської райдержадміністрації Олександр Баранник, начальник Добропільського відділення поліції Покровського відділу поліції Головного Управління Національної Поліції в Донецькій області Юрій Кондрацький, перший заступник керівника Костянтинівської місцевої прокуратури Михайло Мармур, селищний та сільські голови, керівники служб району та структурних підрозділів райдержадмінстрації.
     На початку роботи сесії, згідно рішення Добропільської районної територіальної виборчої комісії, було визнано повноваження трьох депутатів районної ради, обраних замість депутатів, які достроково припинили свої повноваження.
   Основними питаннями порядку денного сесії були звіт голови районної ради про роботу ради за період з грудня 2018 по грудень 2019 року та звіт голови Добропільської районної державної адміністрації щодо здійснення Добропільською районною державною адміністрацією делегованих їй Добропільською районною радою повноважень у 2019 році.
   Депутати також заслухали інформацію начальника фінансового управління райдержадміністрації Тітової В.П. про виконання районного бюджету за 2019 рік та проголосували за внесення змін до поточного районного бюджету.
Загалом, депутатами було розглянуто 49 питань.
Результати поіменного голосування