пʼятницю, 21 лютого 2020 р.

Служба зайнятості – демобілізованим учасникам АТО (ООС)

  З метою підтримки та адаптації осіб, які брали участь у бойових діях, 20 лютого 2020 року в Добропільському міському центрі зайнятості відбувся семінар для військовослужбовців та учасників АТО. 
   Начальниця відділу активної підтримки безробітних Наталія Ткаченко та начальниця відділу організації працевлаштування населення Марина Крижановська, детально зупинилися на питанні професійної адаптації військослужбовців та учасників АТО.
  Професійна адаптація — заходи, спрямовані на відновлення та вдосконалення професійних навичок і умінь учасників АТО шляхом професійного навчання, надання інформаційних, консультаційних та профорієнтаційних послуг із зазначених питань, підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці. Учасники заходу отримали вичерпну інформацію про сучасні ресурси та можливості пошуку роботи і працевлаштування такі, як: відеовакансія та відеорезюме, скап-конференція, онлайн – опитування, відео презентації роботодавців, про введену в дію Інтерактивну карту вакансій центрів зайнятості Донецької області, про мобільні додатки служби зайнятості. 
 В заході взяли участь соціальні партнери, а саме представники Управління соціального захисту населення Добропільської РДА, Управління соціального захисту населення Добропільської міської ради, Добропільського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області, Управління Держземагентства у Добропільському районі Донецької області та Спілки ветеранів та інвалідів АТО. 
  Бажаючі мали можливість отримати індивідуальні консультації та відповіді на всі свої запитання. 
    Захід відвідали 11 осіб. Довідки за телефоном (06277) 2-88-45.
  Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.