пʼятниця, 21 лютого 2020 р.

Участь у засіданні колегії райдержадміністрації

 21 лютого 2020 року відбулося засідання колегії райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Олександра Баранника,  в якому взяв участь голова Добропільської районної ради Юрій Середа.
   Згідно з порядком денним було розглянуто наступні питання:
1. Про підсумки виконання бюджету Добропільського району за 2019 рік.
2. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Добропільського району на 2019 рік та основні напрями розвитку на 2020 і 2021 роки.
3. Про хід виконання Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Добропільському районі на 2019-2020 роки за підсумками 2019 року.
   Під час засідання колегії голова райдержадміністрації Олександр Баранник передав лист шани від голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка брату загиблого Героя Небесної Сотні Володимира Наумова – Сергію Наумову та висловив слова вдячності і скорботи сім’ї загиблого.
  Також на заході голова районної ради Юрій Середа вручив Подяку Добропільської районної ради Валентину Пилиповичу Яременко – колишньому головному агроному совхоза ім. Кірова за вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, високий професіоналізм, багаторічну працю та активну громадську позицію.






Джерело: Добропільська райдержадміністрація.