пʼятницю, 15 травня 2020 р.

МОМ ОГОЛОШУЄ НАБІР В ОСВІТНІЙ ГРАНТОВИЙ ПРОЄКТ

     Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, за фінансової підтримки від Уряду Японії розпочинає набір учасників у новий проєкт «Гуманітарна та соціально-економічна підтримка ВПО та постраждалого населення на сході України», спрямований на соціально-економічний розвиток Донецької та Луганської областей (тут і далі йдеться про території, контрольовані Урядом України), зокрема районів уздовж лінії розмежування на сході України.
   Зокрема, проєкт передбачає надання підтриманим бенефіціарам грантів до 700 доларів США (у гривнях за поточним курсом ООН) у вигляді оплати навчання на професійних курсах з інформаційних технологій та в дотичних сферах, а також надання ІТ-обладнання (наприклад, ноутбука, настільного комп´ютера, графічного планшета, програмного забезпечення тощо) вартістю до 1 000 доларів США для навчання та подальшої роботи.
   Щоб подати заявку на участь у Проєкті, потрібно заповнити анкету за посиланням:
   Останній термін подання анкет на участь у проєкті — 24 травня 2020 року. Після завершення цього терміну і розгляду анкет ми будемо контактувати тільки з тими заявниками, які пройшли до II етапу.
Детальніше за посиланням: