понеділок, 18 травня 2020 р.

СПЛАЧУЙТЕ КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ ЧЕРЕЗ МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК


   Враховуючи ситуацію, що склалася в Україні із загрозою поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 та із впровадженням карантинних заходів, Добропільське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області закликає пенсіонерів зайвий раз не виходити з дому та сплачувати комунальні послуги дистанційно. 
  Міністерство цифрової трансформації України разом із сервісом онлайн – платежів та переказів Portmone.com (http://portmone.com/) розробили освітній серіал «Оплата комуналки онлайн. Залишайся вдома».
  У серіалі висвітлено теми оплати комунальних платежів на сайтах комунальних підприємств, за допомогою платіжного сервісу, на сайтах банків, у мобільних застосунках банків. 
  Мета освітнього серіалу — навчити громадян, особливо людей поважного віку, різним способам оплати комунальних платежів, не виходячи з дому. Оплата комунальних платежів онлайн — це єдиний безпечний для здоров’я варіант оплати під час карантину. 
 Довідково: освітній серіал доступний на платформі Дія. Цифрова освіта https://osvita.diia.gov.ua/courses/komunalka-online