четвер, 25 червня 2020 р.

Увага! Тимчасово змінено графік роботи податкових органів


    Покровсько – Добропільське управління ГУ ДПС у Донецькій області звертає увагу платників податків, що з 24.06.2020 органи Державної податкової служби тимчасово змінили графік роботи.
   На період дії норми п. 2 постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» (зі змінами) початок робочого дня - о 08 год. 00 хв., перерва на обід - з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв., закінчення робочого дня - о 17 год. 00 хв., у п'ятницю - о 15 год. 45 хвилин.

   Додатково нагадуємо, що в центрах обслуговування, створених при державних податкових інспекціях для зручності платників податків, зосереджено усі необхідні послуги: реєстрація, консультація, надання адміністративних послуг, приймання звітності, видача довідок тощо. Платники мають змогу ознайомитись з інформацією щодо переліку послуг, порядку їх надання в зручний для них спосіб також і на головному вебпорталі ГУ ДПС у Донецькій області (вхід за посиланням: dn.tax.gov.ua/).
    Також платники можуть скористатися електронними сервісами ДПС:
- електронний кабінет - cabinet.sfs.gov.ua/;
- офіційна скринька ГУ ДПС для листування - dn-gu@tax.gov.ua;
- електронні звернення від громадян - dn.ezvernennya@tax.gov.ua;
- запит на отримання публічної інформації - dn.publicinfo@tax.gov.ua.
Звертаємо увагу! Робота Центрів обслуговування на період карантину здійснюється з урахуванням рекомендацій МОЗ України щодо правил безпеки працівників та відвідувачів.

Джерело: Покровсько-Добропільське управління ГУ ДПС у Донецькій області.