середу, 1 липня 2020 р.

День Конституції

 Основний документ України затвердили у 1996 році 28 червня. 
 Стаття 161. День прийняття Конституції України є державним святом – Днем Конституції України.

Закон життя я схвалюю в труді.
Він в нашім хлібі, в пісні та у слові.
Законом цим зростають молоді,
Законом цим красуються будови.


“Ми вірим в майбутнє твоє, Україно! –
говорять сьогодні дорослі й малі. –
Бо ти в нас – найкраща, бо ти в нас – єдина, 
Немає такої, як ти, на землі. ” 


     28 червня 2020 року жителі села Добропілля відсвяткували День Конституції України та Свято Молоді.
   Перед початком заходу всі охочі змогли подивитися виставку поробок «Моя любов до України», яка була розташована в фойє будинку культури. 
  Після проходження температурного контролю всі присутні перейшли до глядацької зали, де силами колективів художньої самодіяльності Добропільського СБК: СНК «Зорянка» (керівник Людмила Зима-Корчомкіна), СНК «Візит», колективів «Стожари» (керівник Сергій Корчомкін), «Дзвоник» (керівник Ірина Кулікова) і  «Міна» (керівник Надія Кравченко) був представлений тематичний концерт «Конституція – оберіг нашої держави».
   В ході всього святкового заходу глядачі ознайомилися з легендою основних символів Конституції, подивилися відео-слайди, одержали привітання від голови Криворізької ОТГ Анни Іванівни Павлової, в дружньому колі привітали з днем народження іменинників Єлизавету Іванівну Дядюн та Андрія Андрійовича Цикіна. 
  Вдячний глядач свої бурхливі оплески дарував всім артистам та разом з виступаючими підспівував улюблені пісні. Нагадали ведучі односельцям і про акцію «Добро», яку проводять працівники культури Добропільського СБК (збір дитячого одягу, речей, взуття та іграшок) та оголосили прізвища родин ( Косенко, Білоцерковець, Москаленко та Дульченко), які вже взяли участь у акції. 
   Велику вдячність за участь у проведенні заходу працівники культури висловлюють: головному лікарю амбулаторії сімейного типу№1 Віталію Васильовичу Пітик, Альоні Цапаєвій, директору Добропільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Світлані Володимирівні Литовченко та вчителям Наталі Петрівні Пелецькій та Віктору Григоровичу Крамареву.