четвер, 2 липня 2020 р.

На благо людей


      «Послуги служби зайнятості та сучасні підходи в їх наданні, в тому числі на період карантину» - тема вебінару, який 01 липня 2020 року провела на платформі Zoom профконсультант Добропільського міського центру зайнятості Марія Дьоміна. 
    На вебінарі учасники ознайомилися з послугами служби зайнятості, з актуальними професіями на ринку праці, механізмом призначення та нарахування допомоги по безробіттю, форматами співпраці з кар’єрними радниками.
Фахівчиня презентувала електронні сервіси, мобільні додатки на платформі Андроїд, а також продемонструвала, як користуватися сайтами з пошуку роботи та персональним кабінетом шукача роботи. Особливу увагу приділили освітнім платформам «Coursera», «Prometheus», «Lingva skills» та Освітнім порталам державної служби зайнятості, які відкрили свої простори задля вдосконалення професійних компетенцій шукачів роботи. 
   У заході приймали участь представники Благодійної організації "Благодійний фонд "Швейцарський фонд з протиміної діяльності ФСД в Україні", які розповіли слухачам про вибухонебезпечні предмети до яких не можна наближатися, чіпати або переміщати та інше. Була надана інформація щодо безпеки життя людей, закріпили правила поведінки при зустрічі з мінами. 
       По закінченню заходу слухачам вебінару побажали успіху, миру та міцного здоров’я.
Джерело: Добропільський міський центр зайнятості.