четвер, 9 липня 2020 р.

РІШЕННЯ В ДІЇ

   Добропільська районна рада повідомляє, що у 2020 році, відповідно до Положення «Про надання матеріальної допомоги громадянам», затвердженого рішенням сесії районної ради від 23.12.2015 № VII-3/10 (зі змінами), передбачені кошти у сумі 52,0 тис.грн для надання депутатами районної ради матеріальної допомоги мешканцям району. 
   За І півріччя 2020 року своїм правом скористалися дванадцять депутатів.
    Нагадаємо, що матеріальна допомога від депутата районної ради – це кошти, які виділені йому на виконання депутатських повноважень відповідно до ухвали районної ради про районний бюджет на відповідний рік. 
  Матеріальна допомога надається мешканцям, зареєстрованим в населених пунктах району, у тому числі інвалідам, багатодітним сім’ям, одиноким матерям, дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, іншим категоріям громадян. 
   Жителям району, які хочуть отримати матеріальну допомогу, потрібно звернутись із повним пакетом документів та усіма підтверджуючими документами безпосередньо до депутата районної ради по своєму округу на особистому прийомі. 
   Рішення щодо надання чи відмову у наданні, а також розмір матеріальної допомоги приймає безпосередньо депутат районної ради у кожному конкретному випадку залежно від матеріального стану та складності проблеми заявника. 
 Матеріальна допомога надається одній особі один раз на рік за поданням депутата районної ради та за погодженням з профільною постійною комісією ради. 
  Нагадуємо депутатам, які ще не використали своє право комусь допомогти, треба поквапитися.