четвер, 26 квітня 2018 р.

Участь у колегії облдержадміністрації



   26 квітня 2018 року в місті Краматорськ відбулося засідання колегії Донецької облдержадміністрації, в якому взяла участь голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна. На заході були присутні народні депутати Дмитро Лубінець, Максим Єфімов та Олег Недава.
   На порядок денний колегії було винесені наступні питання: про підсумки роботи житлово-комунального господарства області в осінньо-зимовий період 2017-2018 рр. та завдання на період підготовки до роботи взимку 2018-2019 років;
про проект Регіональної програми «Тепло Донеччини» на 2018-2020 роки; про обласну комплексну програму «Про оздоровлення та відпочинок дітей Донецької області на 2018-2022 роки»; про затвердження регіональної Програми заходів з підготовки територіальної оборони Донецької області на 2018-2019 роки.
 
  По першому питанню у своєї доповіді Олександр Баранник, директор департаменту житлово-комунального господарства, наголосив щодо збільшення контролю за своєчасністю погашення боргів населенням за спожите водопостачання, якщо населення відповідально не буде сплачувати - залишимося без води.
   В свою чергу, керівники міст звернулися до народних депутатів за допомогою у  вирішенні питання щодо погашення державних боргів управлінням соціального захисту населення по субсидіям.
  Жваво обговорювалося питання стану доріг. Народні депутати разом з очільником області Павлом Жебрівським зазначили, що на жаль, Донецькій області найменше виділено коштів на ремонт доріг з державного бюджету в порівнянні з іншими областями.
 
Дмитро Лубінець звернув увагу на контроль за транспортними перевізниками, бо жодна дорога не витримує ваги машини 50 і більше тон.
 Після засідання колегії відбулася нарада з питання підготовки святкування Дня Європи.