середу, 8 серпня 2018 р.

Платники податків Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області за сім місяців 2018 року поповнили місцеву скарбницю на 290,3 млн. гривень

   Протягом 7 місяців 2018 року платники Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області спрямували до місцевих бюджетів 290,3 млн гривень податків та зборів. Рівень надходжень цього року збільшився порівняно з минулорічним на 25,6 млн.грн.
    Основним фінансовим показником у наповненні місцевих бюджетів став податок на доходи фізичних осіб. Так, з початку року з офіційних доходів мешканців Добропільщіни та Олександрівщіни бюджети громад отримали понад 184 млн. грн, що складає 63,0 відсотків від загальної суми надходжень. Збільшення відрахувань з доходів громадян поправу можна вважати результатом роботи, яку проводить фіскальна служба з детінізації ринку праці.
    Приріст надходжень до місцевих бюджетів також отримано за рахунок плати за землю, яка у підсумку склала 58,2 млн грн, що більше на 7,4 млн грн до відповідного періоду 2017 року.
    Представники малого і середнього підприємництва спрямували понад 24 млн грн єдиного податку, а це більше минулорічної сплати майже на 4 млн.грн.
    Збільшення надходжень до місцевих бюджетів досягнуто в результаті плідної співпраці працівників фіскальної служби з платниками податків та органами місцевого самоврядування. Надходження додаткових коштів у вигляді сплачених податків, які залишаються у місцевих бюджетах, насамперед, сприятимуть реалізації важливих соціально-економічних та інформаційних проектів місцевого значення.
Джерело: Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області.